söndag 7 september 2014

Sushi, stan och bad

Nu har Björn och Vide åkt hem till Umeå igen, jag skjutsade dem till Landvetter för några timmar sen. Lite konstigt tomt och tyst efter att vi varit så många hela långhelgen.
Igår tog vi båten över till stan och gick i affärer, småshoppade lite och fönstershoppade mycket. Vi mötte upp Anders W där också och gick för att köpa med oss lunch som vi sen åt i Trädgårdsföreningen. Vide och jag åt sushi, både vackert och gott. Grabbarnas hamburgare och gyros var dock inte lika fotovänliga:)
Efter maten promenerade vi genom Haga där vi fikade. Noomi och jag delade på en mumsig blåbärsbulle. Bylle, säger hon så fort hon ser något bulliknande...

Vi tog med oss Anders hem sen och svidade om till badkläder. Bastu, bad och OS i stå på händer under vattnet roade vi oss med ett bra tag. Rena och väldoftande lagade vi sen texmex till middag. Och sommarkänslorna håller i sig, det var så varmt att vi kunde ta fördrinken på balkongen!

Idag har vi gått långpromenad här på Älvstranden, kikat på Ostindiefararen och fikat i solen. Men inte nog med det, vi hann också med att besöka Sjöfartsmuseét och titta på Akvariet. Späckade men underbara dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar