torsdag 4 september 2014

London part 3

Så var vi framme vid fredagen i London. Den började såklart med gofrukost för att ladda upp inför dagens utflykt till London zoo. Noomi är ju som bekant inte alltid helt nöjd med att sitta i sin vagn, man kan också uttrycka det som att hon ÄLSKAR att gå.
London zoo var verkligen fint och välordnat. På vissa djurparker kan man få lite ont i magen för det känns som om djuren inte har det så bra där, men här var det inga såna känslor. Vi gick först och tittade på reptilerna och Humlis lärde sig snabbt ordet ödla. I reptilhuset fanns såklart också ormar, krokodiler och grodor. Sen gick vi till akvariet och alla vackra fiskar från hela världen.


Den här snyggingen fick man stifta bekantskap med i Gorilla kingdom...


Några kameler...


Noomi och pappa på barnens zoo. Humlan har verkligen gjort framsteg när det gäller att våga sig nära djuren. I Slottskogen för några veckor sedan vågade hon knappt lämna min famn, och nu klappade hon getterna självmant!




Ja, en hel massa olika djur hann vi med. Här är mina favoriter, pingvinerna!


Och min favorithumla...


Ståtliga giraffer, både utanför och inuti huset.

Efter ett antal timmar på zoo kände vi oss mätta på djurtittandet. Noomi somnade i vagnen och vi åkte tillbaka in till stan. Efter lite siesta på rummet gick vi sen ut och strosade runt i China town för att slutligen hamna på en rolig mexikansk restaurang där vi intog middagen. Noomi charmade både personal och restauranggäster, hon fick några bilar att leka med.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar