måndag 22 september 2014

Höst på Babelsberg

Det blev en ganska hastigt planerad resa till Kramfors för Noomi och mig. Farmors man, Kjell, gick bort för ett par veckor sedan och i fredags var det begravning. Det var en jättefin stund, ledsam naturligtvis, men också väldigt ljus och personlig. Noomi var med under begravningen och det gick hur bra som helst. Hon satt på golvet nedanför mig, i sin storblommiga klänning, och körde med sin lilla traktor och tittade i sin bok "Mollys traktor". Hon hade en egen handbukett och valde att lägga den under kransen från oss syskon.
Björn, Emma, Ambjörn och Ozzy var också hemma. Jättemysigt att vara samlade alla, det var bara Michael och Vide vi saknade.
På lördagen åkte vi till Gissjö, Emma och Ambjörns ställe, och hade en härlig förmiddag i solen. Vi åt korvrullar och gick en promenad längs klöverängarna. Morfar skjutsade Humlan i skottkärran och hon satt där nöjd och jäste.
Vi har också hunnit med att hälsa på gammelfarmor och pappas moster Åsa, där får man alltid väldigt gott fika. Det finns också en massa spännande och ömtåliga prydnadsföremål som Humlan tycker om att titta på med händerna. Och visst kan man ju förstå att det är lockande att dra fingrarna genom en ljusmanchett med hängande kristaller och klappa den fina Stig Lindberg-hästen...
En vacker septemberhelg på Babelsberg har det varit och man önskar att det gick att göra timmarna lite längre.

Här är några glimtar från helgen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar