tisdag 2 september 2014

BVC-besök

Noomi har blivit lite jet-lagad efter vår Londonsemester. Helt plötsligt sover hon som en stock på morgnarna och är INTE lätt att väcka. Typiskt att det blir så just när vi ska börja jobba och gå hos dagmamman....
Den här morgonen blev otroligt stressig och stackars nyvakna Humlis var inte så jätteglad. Men, iväg kom vi till slut och behövde bara springa sista biten för att komma i tid till BVC-besöket. Tyvärr hann vi bara leka i väntrummet i typ 30 sekunder innan vi blev inropade. Typiskt alltså, det minns jag som höjdpunkten på bvc när jag var liten.

Noomi väger nu 12,3 kg och är 84 cm lång! Wow alltså, hon har blivit så stor! Allt var bra som väntat och kurvorna fina. Noomi ligger strax över mittensträcket på både vikt och längd medan hon följer en underkurva på huvudomfånget.
Slutligen var det dags för vaccination och även det fixade min duktiga Humla hur bra som helst. Några enstaka tårar som snabbt torkade när såpbubblorna kom fram.

Efter BVC gick vi till lekparken. Det är så härligt sensommarväder nu så vi stannade ganska länge.

Noomi är som bekant ganska bestämd av sig och vanligtvis brukar hon vakna någon gång på sennatten och få komma över till vår säng. Men när Humlan vaknade inatt så sa hon ett bestämt NEJ när jag frågade om hon ville komma. Och efter en liten stund så somnade hon om själv och sov sen hela natten i egen säng. Roligt att hon sover mer och mer i sin egen säng även om det är det mysigaste som finns att ligga och snusa henne i nacken. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar