fredag 29 juli 2016

En barnsäker bänk och en dag på stranden

Jag och Ruben vaknade imorse av att någon sågade utanför, det var morfar som snickrade en egendesignad bänk i anslutning till favvouteplatsen. Han snickrade egentligen själva bänken igår, men kompletterade med ett ryggstöd idag. Det blev helt klart alldeles för spännande att klättra på för en treåring, och definitivt ingen höjdare att ramla bakåt ifrån. Men - nu är den fina bänken barnbarnssäkrad.

Ruben följde med stort intresse morfars jobb från sin plats i antilopstolen.


Noomi konstaterade att det kändes bra att sitta på den nya bänken.


Dagen har varit strålande fin och vi har haft turen att få njuta av ännu en härlig stranddag med mycket bad. Extra roligt att Bredviken visar upp sig från sin bästa sida nu när vi har internationellt besök och allt.

Ruben var med på stranden ett tag, han sov gott under ett parasoll en stund, men vaknade tyvärr när en motorbåt rivstartade. 


Noomi har haft så roligt med Anna och Kristoff. Det var precis som om de känt varandra flera år. De spelade boll, busade och lekte i vattnet. Äntligen fick Humlis sällskap av en som gillar att bada lika länge som henne själv, Anna är nämligen också ett riktigt vattendjur.


När vi satt och åt middag kom glassbilen farande ned till viken, högt spelandes sin trudelutt. Björn fick rusa iväg och köpa glass till efterrätten och Ozzy fick hundglass. Haha, vilken grej alltså. Tre bägare med olika smaker var det, han fick smaka den med lever idag och verkade gilla den.


Efter middagen vinkade vi adjö till våra gäster. Det har varit så roligt att haft dem här, och nu får det verkligen inte dröja 3 år till nästa gång vi ses... Noomi var så ledsen när de åkte, tårarna sprutade. 


Godnatt från Bredviken önskar jag er med en bild på den här lille sjömannen.


3 kommentarer:

  1. Åh, attans att jag missade glassbilen!Haha, Björn skickade filmen när Ozzy åt sin glass! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det var onekligen sommarens höjdpunkt för Papos:)

      Radera
    2. Haha, ja det var onekligen sommarens höjdpunkt för Papos:)

      Radera