onsdag 20 juli 2016

Födelsedag på Ulvön

Hurra för pappa Michael, min älskade make som fyller år idag!
Noomi och jag uppvaktade honom med frukost på säng och en fin teckning föreställande födelsedagsbarnet själv.

Efter frukost åkte vi på finutflykt till Ulvön hela gänget. Morfar körde oss tryggt och fint i Maria. Vädret kunde knappast ha blivit bättre, sol sol sol (och för lite solkräm för några av oss...)



Framme på Ulvön lyckades vi klämma in Maria mellan två rätt stora motorbåtar i gästhamnen, lite klurigt det där med att lägga till, men vi grejade det fint!

Sen var det dags för lunch. Snälla mamma och pappa bjöd oss alla på skärgårdsbuffe på hotellet. Vi fick ett bord ute på terrassen, vilket var skönt en dag som denna. En massa gott fanns att njuta av. För barnen stod det uppdukat en piratbuffé, Noomi gick loss på plättarna med sylt och grädde. 


Mätta och glada tog vi sen en promenad genom byn. Noomi fick köpa några små minnessaker, en liten stråväska, fina klistermärken och en liten Bukowskinalle vid namn Viktoria. 



Vid många hus växte det fantastiska rosor...


Hela gänget på Ulvön. De två minsta satt och sov i varsin bärsele.


På väg hem stannade vi på ett ställe med båten för att äta tårta och sjunga för födelsedagsbarnet. Morfar passade på att ta sig ett dopp.

Sen var det skönt att komma hem, vi var alla ganska trötta efter en hel dag på vift, Noomi somnade sittandes i ruffen på tillbakavägen..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar