måndag 15 juni 2015

Söndagen

Redan ny vecka! Med risk för att låta gammal (fyller ju ändå 30 snart...) - men sinnesjukt vad tiden går fort. Veckor och dagar bara rusar fram och plötsligt blev det sommar.
Måste döva min existentiella ångest över tiden med att berätta om vår söndag. Vi gjorde en picknickutfkykt till Botaniska tillsammans med en kompisfamilj. Michael och Noah tog bilen dit, men jag och Noomi passade på att ta en cykeltur. Så otroligt smidigt och ROLIGT det är att ta sig fram på hojjen. Humlan är verkligen jättenöjd och vi brukar småprata längs vägen, sjunga lite och så. 30 minuter tog det till Botaniska inklusive båtresan över älven. Vardagsmotion - check!

I sann barnfamiljsanda började vi utflykten med att äta lunch. 11.15 meddelade Noomi att hon var hungrig nämligen. Vi hade gjort en grekisk sallad med bönor och pasta, bröd och färsk frukt till. Nomnom!
Sen lekte de små på balansbanan och sakta tog vi oss sen upp mot det blommande näsduksträdet.
Noomi hängde efter Emilia 4 år precis hela tiden och imiterade precis allt. Spännande med äldre barn! Lillasyster Amanda är född samma år som Noomi men sent på hösten, så där märks det fortfarande att det är åldersskillnad. Men hon hängde på så gott hon kunde.
Botaniska är ett toppenställe med barn. Stort och inhägnat, rejäla ytor att springa på. Det enda man får passa är att de inte plockar av de planterade blommorna...

Halv tre började vi röra oss hemåt, den här vägen hade vi nedförsbacke genom hela Linnéstan, huj vad det gick!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar