lördag 13 juni 2015

Ny sommarklänning och ettårskalas

Idag var vi väldigt effektiva här på förmiddagen trots en mindre bra natt. Noomi sover väldigt oroligt just nu, vaknar mycket och ligger mellan oss större delen av nätterna. Där ligger hon sen och snurrar runt som en elvisp, små fötter i storlek 24 är plötsligt uppe i ens ansikte, eller trycker på ryggen, har man tur får man ett litet ullhuvud intill sig. Hur som helst, vi sover inte så bra just nu någon av oss. Hoppas att det vänder snart, känns väldigt angeläget att få Humlan att stanna kvar i sin säng när hon vaknar, vi ska köra på det nu fortsättningsvis...

Åter till förmiddagen. En lätt städning, punktmarkering av de värsta ställena liksom, frukost och sen iväg till första stoppet: IKEA. Som jag skrev i förra inlägget har Noomi tagit över en av balkongfåtöljerna, och detta var vi tvungna att råda bot på. En minipoängfåtölj till Humlis, ett nytt bord till balkongen och några varmkorvar senare åkte vi sen in till stan.
In på Polarn för att köpa ettårspresent till lillkusin Viktor, men även Noomi fick sig en uppsättning kläder. En blommig sommarklänning, solgula tights och ankelsockar att ha i sandalerna.
Sommarpresenter till dagmammorna hann vi också fixa innan vi hämtade upp storebror Noah och åkte mot Orust och kalas.

Det var Noomis yngsta kusin Viktor, Michaels brorson, som fyllde ett.
Hela släkten var samlad och vi bjöds på lunch och vackra tårtor. Många barn var det där och Noomi var så stolt och glad när hon fick sitta med de stora tjejerna och äta tårta.

Nu har vi Noah här över natten och han och Noomi har busat runt här ikväll. Humlis kiknar av skratt när storebror busar med henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar