måndag 29 juni 2015

Lördagen

Fortsättning på helgrapporten kommer här...

Noomi vaknade på lördag morgon, ganska så tidigt, typ kl 6, och frågade : "ska vi gå och se om Noffaj är vaken?"
Och det gjorde hon. Morfar var vaken och vår sovmorgon blev räddad. Det var så otroligt skönt att få sova ett par extra timmar på morgonen. Nog för att vi har lärt oss det med tiden, att inte längre hoppas på att Humlis plötsligt ska sova längre än till 6.30, utan istället försöka kompensera med att lägga sig tidigare. Ändå är det något särskilt med den där morgonsömnen får jag säga...

På förmiddagen sen tog vi det mest lugnt och skrotade på här hemma. Gick en sväng till Storken, barnvagnsaffären som vi bor granne med, och spanade in ett lämpligt vrålåk till moster Prostens bebis som kommer i oktober.

Efter lunch började det bli dags att fixa till sig, Michael och jag var nämligen bjudna på bröllop i lördags. Så när vi åkte in till stan vid 15 för att gå på vigseln började Noomis egentid med mormor och morfar. De hade en mysig eftermiddag. Gick till lekparken, sorterade skräp vid återvinningsstationen och blåste såpbubblor.
Humlan, som har en väldigt mammig period just nu, hade somnat lätt som en plätt på 10 minuter bredvid mormor.

Michael och jag hade också en trevlig kväll på vårt håll. En vacker vigsel mellan Magnus och Marie följt av en tur med ångbåt på älven fram till festlokalen där vi njöt av en sittningsispirerad bröllopsmiddag och fest till sent på natten. 06.00 söndag morgon sände vi återigen en tacksamhetens tanke till Noomis morgonpigga morfar som alltid är redo att ta sig an sitt lika morgonpigga barnbarn!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar