måndag 22 juni 2015

Mammas lilla tårtbit älskar bakelser

Igår gjorde vi stan och lite shopping.
En viktig sak på listan var nya skor till Noomi. Hon ÄLSKAR  verkligen sina lackskor. Så fort vi kommer hem tar hon på dem och sista dagarna har Humlan till och med velat haft de med sig i sängen på kvällen.
Exempelvis i lördagskväll så vaknade hon redan efter någon timme och var alldeles ifrån sig över att hon inte hade lackskorna. Så halvt sovandes och stortjutandes vinglade hon in i badrummet och hämtade dem. Halkade på sovrumsgolvet på väg till sängen, ja det var ganska miserabelt där ett tag, men kunde till slut somna om med sina älskade skor på fötterna.
Till saken hör dessutom att dessa oersättliga skor börjar bli lite små. Så prio igår blev att hitta ett par nya älsklingsskor.
Noomi gick bananas i skoaffären och tyckte allt var fantastiskt. Hon är extra förtjust i glitter just nu - så vi enades till slut om ett par guldskor i ballerinamodell. Ändå med rejäl gummisula med lite "grepp". Humlis var eld och lågor över sitt nyförvärv och ville naturligtvis ha de på sig direkt. Ska visa en bild någon dag framöver så får ni se!

Shoppingturen fortsatte sen med presentinhandling till en viss Noffaj som nyligen fyllt år, samt en del andra livsnödvändiga saker så som: favorithandkrämen från Elisabeth Arden till superpris.

Avslutningsvis tog vi en riktig gofika på le Pain Francais. De har fantastiska små bakelser där, lika goda för både mun och öga. Noomi fastnade direkt för min citron/lime/ananas/kokos-grej, så Michael den lyckosten fick ha sin hallonhistoria helt för sig själv. Sagolikt goda var de hur som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar