söndag 7 juni 2015

All in på Kaninlandet

Idag har vi varit på Liseberg, hela lilla familjen. Vi gjorde några ärenden innan och Noomi var INTE på gott humör. Arg som ett bi. Som tur var somnade hon i bilen på väg till Liseberg och fortsatte sen sova en stund i vagnen.

När Humlan vaknade efter sin tupplur ville hon direkt börja åka karusell. Medan Michael åkte Mechanica (den nya attraktionen) provade jag och Humlis Flygande elefanterna, Drakbåtarna och Sagoslottet.

Idag hade vi med oss egen lunch till parken. Köttbullesmörgås med rödbetssallad, både godare och betydligt mer prisvärt än Burger king.
Efter maten gick vi mot det fina Kaninlandet, som barnområdet på Liseberg heter. Noomi och Michael åkte en klassisk karusell och Humlan valde att sitta på en häst.
Sen fortsatte vi att åka barnattraktioner, leka i kaninhuset och så såg vi en kaninmusikal på Kvarnteatern. Noomi tyckte att den var jättebra! Hon ville för det första inte sitta med sina föräldrar utan flyttade sig till bänken framför där hon slog sig ned mellan en mamma och en mormor. Humlan klappade händerna och gungade med i musiken.
Efteråt kramade hon kaninerna, flera gånger om, hon gick även fram och visade sitt halsband för Kanina.

Vi avslutade besöket med en liten mini-bergochdalbana, men den tyckte Noomi var lite för läskig.
En bra dag på Liseberg var det verkligen, inte så mycket folk och mycket roligt för Humlis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar