torsdag 25 juni 2015

En alldeles egen trehjuling

Igår kom mormor och morfar hit - äntligen var de här! Noomi hade pratat om det i flera dagar innan. Det är ju detta med tidsuppfattningen hos barn, inte lätt att förstå vad tre dagar innebär till exempel. Men igår sa Humlan när vi satt i bilen på morgonen: " idag kommer mormor".

För att lösa det logistiskt med förskolemöte, hämtning av Noomi osv. fick det bli så att mormor och morfar åkte och hämtade henne hos dagmamman. Noomi blev såklart hur glad som helst, ville hålla båda i handen när de gick till bilen - ja lycka verkligen!
När vi var återsamlade hemma igen, ja alla utom Michael som jobbade jour, väntade en överraskning till Humlan. En alldeles egen, röd och fin, trehjuling med flak!
Noomi som länge har tittat lystert på andra barns trehjulingar och små cyklar blev jätteglad naturligtvis. Hon hjälpte morfar att skruva ihop den och sen tog hon en premiärtur i lägenheten. Dockan Lina fick åka på flaket.
Det här med själva trampandet har hon väl inte riktigt fått till ännu, men det dröjer nog inte länge.

Kvällen fortsatte med sillmiddag, springtur med pappa och sen gick mamma och jag ned till spaet och badade bastu och bubbelpool. En perfekt avslutning på en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar