lördag 13 juni 2015

Middag på balkongen

Äntligen känns det som att vi fått lite sommarväder här i Göteborg. Noomi hade mössa så sent som förra veckan, men nu har det nog faktiskt vänt.
Det var varmt och soligt hela dagen igår. Eftersom det var studiedag fick Humlis vara hos farmor. Hon fick ta med sig dockvagnen och var såklart himla nöjd.

Till middag grillade vi lamm, Michael har köpt från en kollega som har gård utanför Kungälv. Till det åt vi en sallad på pärlcouscous, fetaost och nektarin. En riktig smarrig middag som vi njöt av ute på balkongen.
Vi köpte ju balkongmöbler ifjol, två stora, härliga fåtöljer. Så här i efterhand förstår vi att vi skulle ha köpt tre... Noomi har liksom mutat in en av dem, och blir riktigt förnärmad om vi erbjuder henne en annan stol. Därför slutar det ofta med att jag eller Michael får sitta på kökspallen...

Och det här med Humlans cykelhjälm alltså... Hon älskar verkligen sin hjälm! Vill OFTA ha den på sig inomhus, eller varför inte ute på balkongen. Igår fick även nallen Paddington prova.

Om ni undrar varför Noomi sopar balkonggolvet på en av bilderna här nedan så hade vi en lite "olycka" med blommorna. Noomi hade stuckit in händerna bland toffelblommor och tusenskönor och liksom vispat runt ganska rejält.... de blev tyvärr ordentligt masakrererade av den behandlingen. Jaja, de växer väl upp igen tänker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar