söndag 31 maj 2015

Härlig helg med finbesök från Oslo

Den här helgen har varit en riktig tjejhelg! Michael har knappt varit hemma alls utan varit på både svensexa och dygnsjobb.
Noomi och jag har haft fint sällskap av min kompis Linnéa som kom hela vägen från Oslo.
I fredags åt vi god grillmiddag. Vi testade att göra cokecanchicken för första gången. Det var mycket gott, hemmagjorda strips och chilibea tillsammans med en god sallad passade fint till.

På lördagen var himlen öppen och det regnade ihärdigt. Vi tog båten in till stan och gick till Stadsmuseét där vi tittade på en utställning om barnhemsbarn. Mesta tiden tillbringade vi dock i barnens museum där Noomi fick leka av sig ordentligt. Lunch, fika och några butiker hann vi också med innan vi åkte hemåt.

På aftonen välkomnade vi Alva och gick ned till spaet där vi bastade och badade. Noomi var väldigt nöjd och knatade runt med sin lilla vattenkanna. Rena och väldoftande kunde vi sen njuta av hemgjorda laxburgare och ett glas riesling. Noomi hade dock ätit middag tidigare och somnade gott strax efter sju.

Idag har vädret varit bättre och vi tog en promenad till roliga lekparken i Eriksberg. Humlan hade förstklassigt leksällskap av Linnéa. Efter en stunds lek åkte vi in till stan där vi hälsade på Alva. Hon har precis flyttat ihop med sin Adam och vi var nyfikna på att se hur de bodde.

Nu har vi vinkat av Linnéa efter en trevlig tjejhelg. Ny vecka väntar och då får vi bland annat besök av min kusin Elin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar