måndag 4 maj 2015

En lååång hemresa i första klass

Vi sitter på tåget nu, jag och Humlis. Resan har väl inte riktigt gått enligt planerna kan man säga. Det började med en försening redan från Kramfors. Det ledde sen till att vi missade vårt tåg från Stockholm central och vi blev då ombokade till nästa tåg. Som tur är går tågen till Göteborg ofta, så redan kl 17 kunde vi åka vidare. I första klass dessutom! Det är man inte bortskämd med som småbarnsförälder kan jag säga. Lugnt och skönt, stora fina säten och en liten fikabuffé som vi ätit av ett par gånger.
Allt flöt på så bra tills tåget plötsligt stannade utanför Pålsboda. Det hade rivits ned ledningar utanför Hallsberg och vi kunde inte fortsätta på obestämd tid. Stor suck.

Men, nu är vi på väg igen, med ytterligare 2 timmars försening, men glada och tacksamma att vi kommer hem före midnatt. Noomi har varit hur duktig som helst under resan. Hon sov 3 timmar på första tåget och sen dess har hon varit glad som en lärka. Interagerar med våra medpassagerare, läser böcker och tittar på barnprogram i paddan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar