fredag 22 maj 2015

Grattis Pippi 70 år!

Imorgon kommer äntligen pappa Michael hem, som vi längtar! Och vad otroligt svårt det är att försöka förklara för en tvååring hur långt en vecka är...
Men idag har jag och Humlan faktiskt haft en riktigt mysig eftermiddag /afton. Som upprättelse från katastrofkvällen häromdagen.
Det började lite småsvajigt vid hämtningen då Noomi fick ett tröttutbrott modell större. Men utrustad med en macka i handen följde hon tillslut med ut till bilen. Hem och lämna grejer och hämta vagnen för sen var det dags för UTEMIDDAG! Japp, tog en välbehövlig genväg såhär på fredagen, Noomi och jag gick glada i hågen till Burger King och smaskade i oss hamburgare. Till efterrätt önskades det vindruvor, så det köpte vi på vägen hem. Sen fick Humlis välja vad vi skulle göra och då ville hon sjunga ur sin spelande Krakel spektakel-bok. Hon har blivit så duktig på texterna och går ofta och sjunger om Selma Selleri, Krakel och herr Gurka.
En mysig kväll verkligen! Klockan 19 somnade min lilla skatt för kvällen.

Noomi fick förresten post idag. Mormor hade skickat ett så fint pippikort och Pippi fyller faktiskt 70 år idag. Noomi uppmärksammade detta med att ta på sig sin Pippipyjamas och läsa Pippiboken som vi hittade på en gatuloppis för ett tag sen.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar