söndag 1 januari 2017

Den årliga nyårsutflykten

Två gånger är en vana och tre gånger är en tradition, eller hur är det nu?
Vi avslutade i alla fall 2016 med en mysig korvgrillningsutflykt, precis som vi gjorde på årets sista dag i fjol. Så kanske håller vi på att skapa en ny nyårstradition.

Det var så vackert ute vid Kont igår, låg vintersol och rejäla vågor på havet. Bara ett par minusgrader ute, men är man en liten vovve kan det kännas kallt ändå... Tur att nedervåningen på Hildings vagn kunde ordnas till en mysig plats för Ozzy.


Som alltid så vackert ute vid Kont, det har verkligen blivit ett favoritställe! Jag hoppas att 2017 bjuder på lika fina utflykter som vi haft det här året.


En Humlis och en moster som är väldigt väldigt omtyckt. Noomi längtar så tills hon ska få åka och hälsa på själv i Övik, "och bli lämnad" som hon säger:).


Mormor och Noomi.


Och kusin Hilding som hade det varmt och skönt i sin dunåkpåse.


Noomi har en helt otrolig fantasi just nu, det är så härligt att få ta del av allt hon hittar på. Här ligger hon och vilar tillsammans med sina två bebisar som hon omsorgsfullt bar upp från stranden till grillplatsen. Bebisarna är de två isbitarna som ligger nedbäddade under lövtäcket. 


Här är hela nyårsgänget (förutom jag som står bakom kameran och Ruben som sov i vagnen), i år saknade vi dock Michael, Anders, Björn och Vide.


Visst matchar vi rätt bra jag och syrran?!


Kerstin och Noomi förberedde lunchen. Grillad korv med tillbehör, varm choklad med vispgrädde och minimashmallows och nybakad drömtårta till fika efteråt. Sämre kan man ha det!



De små isbebisarna låg och sov i Noomis famn också.


När vi kom hem från utflykten satte vi på bastun, skönt att värma tårna efter några timmar ute i vinterluften!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar