lördag 31 december 2016

Elfströms årskrönika del 1

Sista timmarna på 2016 års sista dag... dags för en liten resumé av det gångna året. Jag ser ju det när jag tittar igenom alla mobilbilderna, att det har hänt en hel del även i år!

Januari

Vi började året med en snöig och vacker januarimånad. Njöt av att kunna promenera till pulkabacken och åka när helst andan föll på.
Noomi började på sin nya förskola, avdelningen Kornet på Stöcke förskola. Jag började mitt nya jobb som ST-läkare på en vårdcentral i stan och Michael på en av opertationsavdelningarna på NUS.


Februari

Vintern fortsatte, vi skottade snö och väntade på att ljuset skulle återvända. Noomi fyllde 3 år och hade fint kalas för familj och vänner. Vi åkte ned till Göteborg en helg för att fira mer födelsedag och träffa nära och kära där nere.
Jag blev sjukskriven i mitten av månaden för sammandragningar och högt blodtryck.


Mars

I början av Mars åkte jag och Michael till Yasuragi på Hasseludden i Stockholm och njöt av lyxigt spa i två dygn, en så kallad babymoon. Noomi hade det bra hemma hos mormor och morfar.
Mars fortsatte med att jag blev inlagd på Förlossningen/antenatal vid två tillfällen på grund av blodtrycket som inte var bra. Vi förberedde oss för Lillebrors ankomst och ett tag trodde vi faktiskt att han skulle bli ett marsbarn.
Den här månaden blev vi också överraskade med en jättefin babyshower som familjen ordnade för oss!





April

Månadens största händelse var såklart när Ruben kom till världen onsdagen den 13:e april. En fantastisk förlossning och en underbar upplevelse att få vara med om hans födelse. Noomi blev storasyster och vi blev helt plötsligt en mycket större familj.
I början av månaden var vi en vecka i Kramfors när Michael jobbade i Sollefteå.






Maj

Vi mötte våren bland vitsipporna i Strömbäck, vi började också pyssla i vår alldeles egna trädgård, planterade fruktträd och grävde häck. Morfar och pappa Michael byggde en gungställning till barnen och sen tillkom det även en fin sandlåda.
En massa massa bebisgos blev det också såklart och Noomi började gå 15 h/vecka på förskolan, en ny vardag tog form.






Juni

Det blev försommar och vi fick besök av goda vänner från Göteborg. Vi började bygga på det lilla huset på gården och sen firade vid midsommar i Bredviken.







Vi börjar så här! Fortsättning följer imorgon. Nu väntar årets sista bastu innan vi ska fira in det nya året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar