söndag 29 januari 2017

Ruben Ullhuvud

Vårt lilla solskensbarn, så söt och fin att man nästan vill äta upp honom!

Här blir han skjutsad i läragåvagnen av storasyster. 


Ruben kryper och tar sig nöjt fram överallt nu. Han ställer sig ofta upp mot möbler, och de senaste dagarna har han även fått kläm på hur han ska lyckas sätta sig ned igen. Tidigare blev det lite hojtigt när han stod där och "ville ner". Han tar några släpiga, darriga steg med läragåvagnen om vi hjälper honom, men han är inte på g att börja gå just nu i alla fall (lite skönt får jag medge!).

Ruben är jätteintresserad av Bobbycaren som vi har framme (Noomi har just upptäckt hur rolig den är) och han blir sååå glad när vi kör honom ett varv med den. 


Ruben är helt otrolig på att äta! Vi kan inte förstå att det får plats med så mycket mat i en sån liten människa. Han har en fantastisk aptit och blir väldigt hetsig när det är matningsdags, tjoar och skriker om skeden inte kommer i munnen fort nog! Ruben har också lärt sig känna igen sitt grötpaket och skålen vi matar honom från, då blir han väldigt i gasen när han förstår att det är frukost på gång!
Michael hade handlat bananer i fredags, och vanligtvis är ju de ekologiska ganska små. Men inte de här som han kom hem med, de var extremt långa, säkert som 3 "normalstora" ekobananer. Det hindrade dock inte Ruben från att äta en hel banan till mellis TVÅ gånger idag. Ja, som ni förstår är Ruben inte direkt magerlagd, nä rund och go och jättetung. Ständig vardagsträning:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar