onsdag 1 februari 2017

Sånglärka på jobb

Tre förmiddagar i rad har Noomi velat gå på promenad med dockvagnen, och det har passat väldigt bra med sovtiden för bebisbrorsan. Efter tisdagens promenad som blev alldeles för lång, in på två mataffärer med många lockelser för ett barn, utbrott, gråt och skrik hela lååååånga vägen hem, har vi nu hittat en lagom kort runda och de senaste två promenaderna har varit betydligt mer harmoniska. Idag var det Nines tur att ligga nedbäddad i min gamla dockvagn.
När vi skulle ta med Ozzy på promenaden igår kom jag i sista stund ihåg att ta med bajspåsar. Noomi snappade genast upp ordet och tonsatte till melodi "Midnatt råder", lilla sånglärkan, hon nynnar och sjunger verkligen mest hela sin vakna tid. 

Väldigt torftigt med snö här i Kramfors tyvärr...



Igår eftermiddag hade Noomi hektiska timmar. Hon följde nämligen med morfar till jobbet. Moster Emmas gamla Pippi-rygga packad med olika arbetsuppgifter (pennor, pussel, böcker) och naturligtvis en smörgås till eftermiddagskaffet. Humlan var nöjd med sin arbetsdag, morfars snurrstol var väldigt rolig att åka i tyckte hon. 


Igår kväll gjorde vi en tur till Sollefteå, vi var bjudna på middag hos Kaj och Christina. En jättetrevlig kväll, som alltid med massa god mat. Barnen fick åka hem i pyjamasar och med borstade tänder, så bara att stoppa i säng när vi kom hem. 

Och en bild på Lillebror, lite småsnorig, men vid gott mod ändå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar