tisdag 21 februari 2017

NGUUUU

Nguu! Så säger Ruben ungefär hela tiden. De här andra orden han började säga för en tid sen, mamma, babba, titta, har han liksom gjort en paus ifrån. Nguu nguu nguu säger Ruben entusiastiskt och pekar ivrigt - oftast på lampan.


Ibland leker vi i Rubens fina rum. Här är han i full färd med att utforska boklådan.


Ruben tycker, precis som storasyster, mycket om att läsa böcker, men hans tålamod sträcker sig sällan mer än ett par sidor...


En annan ny grej för Ruben är att stapla grejer på varandra och att, som här, lägga klossar i en låda. Ruben är mycket intresserad av tvättmaskinen, och häromdagen hade han själv fyllt den med några klädesplaggoch lite annat...


Bultbrädan med tillhörande hammare fick Ruben i julklapp och den är en av hans stora favoritleksaker. Den gummiklädda hammaren är skön att gnaga på och rolig att banka med.


Ruben kryper snabbt och säkert överallt nu och ställer sig gärna upp. Ett tag trodde vi nästan att han skulle börja gå ganska snart också, men nu tror vi faktiskt att det dröjer. Ruben vill inte gå med läragåvagnen eller när man håller hans händer, utan sätter sig då direkt och kryper istället. 
Jag gissar att Ruben kommer att gå vid12 månader och två veckors ålder. Michael gissar på 12 månader jämnt. Vi får se när det blir! Dock är det ju rätt skönt när de små inte går, det blir ju då ännu mer passning än tidigare, så för min del får Ruben gärna ta det lugnt med den saken!


Goa glada Rubinen, världens mysigaste lillkille!

1 kommentar: