måndag 6 februari 2017

På hemmaplan!

I förmiddags körde vi hem till Strömbäck. Till skillnad från resan ner, var det väldigt lugnt och behagligt i bilen. Vi lyssnade på nya skivan med barnpsalmer som vi fick i kyrkan igår. Noomi fastnade för den gamla godingen "Vi sätter oss i ringen", så den gick på repeat x antal gånger.
Ruben satt nöjd och glad tills han somnade i Övik. Jag tror att det kan vara så att Ruben inte gillar att åka bil när det är mörkt för att han inte kan se ut då, nu satt han och kikade ut genom rutan och var väldigt tillfreds.

Det var som alltid mysigt att komma hem till huset. Och att få träffa en efterlängtad pappa och make såklart! Noomi var väldigt i gasen till en början, sprang runt runt härjade på.
Ruben har de sista dagarna blivit så modig och kryper gärna iväg på egna äventyr. Idag när vi satt i köket var han helt plötsligt borta och vi hittade vår lilla skatt i hallen. Han satt där och tittade ut genom det höga fönstret. Rutan var betänkligt flammig av kladdiga fingeravtryck sisådär 70 cm ovanför golvnivå.


Idag har Noomi och Michael varit på Volleybompa i gympahallen. Noomi hade krockat med en pojke när det sprang runt och slagit huvudet rätt ordentligt. Stackars liten. Ruben och jag hämtade henne med skranan (Michael skulle iväg på en grej i stan), det tyckte hon var mysigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar