söndag 5 februari 2017

4-årskalas nr 1

På fredag fyller Noomi 4 år, hjälp alltså, det här året har gått så otroligt fort. Känns som igår när vi firade hennes 3-årsdag, var nyinflyttade i huset och hade Lillebror i magen...

Idag har vi firat Noomi lite i förskott med ett kalas här i Kramfors tillsammans med gammelfarmor, Åsa, moster Emma, morbror Ambjörn och kusin Hilding. Och så mormor och morfar såklart.
Mamma och jag var på loppisrunda igår och hittade så fina och kalasiga saker att duka med. Något mer prinsesslikt än det här får man leta efter!




Vi satsade på klassiker som kanelbullar och chokladbollar. Noomi hade önskat strösseltårta, det fick hon såklart! Med fyra ljus i som hon storstilat blåste ut efter att ha blivit sjungen och hurrad för. 



Fina presenter fick 4-åringen också. Elsadocka, Elsaväska, pengar och en fin fågeltavla. Mycket uppskattade allihop, mormor fick på nåder av Noomi väskan när hon skulle sova. 

Inget kalas utan fiskdamm! I den här dammen fick man upp allt ifrån dockservis till Frostpåse fylld med godsaker. Här provar Hilding lyckan med fisket;


Noomi fiskar, med väskan över axeln. "Som en riktig skolflicka" som hon sa.


En spännande dag för en alldeles-snart-fyraåring. Noomi var verkligen laddad inför kalaset!

Vi har varit i kyrkan idag också. De uppmärksammade alla barn födda 2016 så jag och barnen fick komma fram och tända ljus för Ruben och han fick en present från församlingen, en skiva med barnpsalmer.

Imorgon åker vi hem till Strömbäck igen. Vi laddar för födelsedag på fredag och ännu ett kalas på lördag, det blir en rolig vecka helt klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar