torsdag 11 augusti 2016

Prövningar! Och grillmiddag hos Bubbi

Alltså, den här dagen... Sammanfattningsvis kan jag säga att jag just njutit av lite egentid nere i köket så här på sena kvällen. Rensat silen i diskmaskinen och annat terapeutiskt saneringsarbete. Noomi har äntligen, efter mycket om och men, somnat. Barn känner verkligen av när det är något på G... vi ska ju till Göteborg imorgon och Michael åker supertidigt, därför var vi angelägna om att packa klart och komma i säng så tidigt som möjligt. Men Humlan var piggare än nånsin.

Noomi har haft ett antal utbrott idag. Hon dealade till sig att få se en liten stund barnprogram på tvn medan jag skulle klippa hennes lugg. När det sen var dags att stänga av blev hon helt ifrån sig. Ruben paralellvrålade och var arg över att ha blivit satt i babysittern. Håhåjaja, ingen vidare arbetsmiljö för den här stackars frisören...

Även Ruben sussar gott i sitt nest, han har haft en ledsendag med mycket skrik och missnöje. Sovit alldeles för lite och bara velat vara i famnen. Kanske lite ont i magen också misstänker vi.


Dagens lyx stod Björn för. Han bjöd oss på världens godaste grillmiddag med extra allt. Det var som rovdjursutfodringen på Lycksele djurpark när vi vrålhungriga högg in på allt gott. Noomi fick en fin present av sin morbror också, ett set med såpbubblor och frisbee i favorittemat Frost. Man kunde göra jättestora bubblor, väldigt uppskattat av Noomi!



Noomi läste tidningen Vagabond och hittade en bild på en jultomte:)



Ruben sov i bilen på väg hem från Björn.


Imorgon är en annan dag, en resdag närmare bestämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar