söndag 14 augusti 2016

Hos vänner på älvstranden

Ännu en fin semesterdag till ända. Idag har vi hälsat på våra goda vänner Erica och Jonas och deras två flickor. De bor i Eriksberg, nära där vi bodde tidigare.
Vi körde en riktig heldag tillsammans, vi bjöds först på en härlig kycklingsallad när vi kom vid 12-tiden. De bor i ett väldigt smart och barnvänligt hus med en stor och fin (och låst) innergård med en massa lekredskap och plats att springa runt på. En av deras två stora balkonger vetter ut mot innergården, så när barnen hade ätit upp kunde vi sitta kvar och njuta av kaffe/te och praliner medan de lekte på gården.

Efter lunch gick vi en promenad i området.  Eriksberg är väldigt expansivt och det var säkert en handfull nya hus som ploppat upp sen vi flyttade därifrån i höstas. Som alltid var det väldigt mysigt att strosa på strandpromenaden. Ruben långsov i vagnen (det var nog personbästa!), flickorna lekte fint och vi njöt av en italiensk glass på ett av caféerna vid kajen.






På väg tillbaka blev det en stunds lek på den stora fina lekparken. Noomi leker ju inte så ofta i tillrättalagda parker nuförtiden, så det tyckte hon var roligt!






Till middag sen åt vi en sån här extra-allt-grillmåltid. Det var fantastiskt gott och jag önskade att jag haft en till mage att fylla. Tur att det fanns plats i dessertmagen för blåbärspajen som Erica gjort till efterrätt.


Noomi har lekt järnet med Amanda och Emilia idag, de har haft så roligt tillsammans, och de ville verkligen inte skiljas åt när det var dags för oss att åka hem. Vi får se till att ta oss till Göteborg i höst igen!






3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Nej, hehe, faktiskt inte... Men hon gillar T-shirtarna som mormor köpte!

      Radera
    2. Nej, hehe, faktiskt inte... Men hon gillar T-shirtarna som mormor köpte!

      Radera