söndag 3 april 2016

Noomis egentid i Kramfors

Noomi var på en egen liten vistelse hos mormor och morfar förra helgen. Hon följde med dem ner på söndagen när de hade varit hos oss på påsk. Det blev bestämt ganska hastigt just när de skulle till att åka, men Humlis var helt med på noterna och gick glatt för att packa sin humle-Trunkie.
Och vips var vi barnfria bara sådär! Vilken lyx alltså.  Vi åkte in till Avion och strosade lite i butiker, åt urgod lunch på ett vietnamesiskt ställe och shoppade braiga saker inför bebisankomst - höga, stora, snittvänliga trosor i sann tantanda:)
Vi passade också på att ha bastukväll och titta på film och frossa godis.

Noomi hade det toppen i Kramfors. Björn, Emma, Ambjörn och Hilding var där också och de verkade ha haft det hur mysigt som helst. De hade plockat tussilago, varit på utflykt i Gissjö, lekt tussilagoaffär och haft det allmänt bra. På måndag kväll åkte Noomi tåg hem till Umeå med morbror Björn. Det känns verkligen som att vi har en riktig storflicka nu som man får hämta vid tåget...

Även om det är väldigt skönt att få vara barnfria ibland är det samtidigt väldigt tyst och tomt utan sin Humla. Som tur var fick vi många bilder skickade till oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar