tisdag 12 januari 2016

Vänner på visit i helgen

Nu börjar det här vardagslivet, som vi varit utan sen mitten av november, att närma sig. Idag är sista inskolningsdagen på Kornet för Noomi och vi njöt av att kunna sova till klockan 8. Imorgon börjar även jag att jobba och då blir det långa dagar för oss alla 3.

Men i helgen har vi inte haft vardagsliv, utan finbesök från Vindeln av vännerna Jessica och Lars. En kylig helg minst sagt, 25 minusgrader var det.
De kom till eftermiddagsfika på lördagen, vi åt scones och ananastoscakaka. Sen bastade vi i olika omgångar. Jessica och jag gick all in med hemmaspaandet och 3 sorters scrubb - härligt! Noomi höll oss sällskap utanför bastun.

Gomiddag gjorde vi såklart på kvällen. En pulled pork som puttrat hela dagen och favoriten tiramisu till efterrätt. Michael och jag är helt tiramisuberoende, och det verkade även falla Noomi på läppen då hon fick smaka dagen efter.

På söndagen tog vi mod till oss och täckbyxorna på oss och gav oss ut på en kylslagen men vacker promenad. Vi gick en sväng ute på isen också, soligt och fint i snön. Så särskilt länge gick det inte att vara ute och tekoppen värmde gott när vi kom in igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar