söndag 31 januari 2016

Tankat sol på Kont

 Har ni sett vilket cooling?! När vi vinkat av Morfar och Forslunds på förmiddagen kom vi på att vi kunde åka på utflykt till Kont. Michael tog chansen att utrusta både sig och Noomi med solbrillor, för soligt var det minsann! Äntligen börjar dagsljuset återvända, och vilken lyckoträff när det är sol på helgen när man är ledig.




Promenaden från parkeringen ut till havet är inte lång alls, men för oss tog det en faslig tid. Noomi var inte på promenadhumör alls, men med lite lirkande och lite bärande kom vi till slut fram...
 
 
 
 
 
Fikat smakade gott som bara den! Och solen värmde faktiskt lite...


 

Min fina lilla familj!
 


Idag fick vi se ett istäckt hav utanför Kont för första gången. Vackert som bara den!
 
 


 
Precis när vi packat ihop och skulle gå hem meddelade Noomi att hon var bajsnödig... Man behöver aldrig längta efter överraskningar när man har med barn att göra! Men varken utedasset eller skogen lockade tillräckligt så hon höll sig faktiskt tills vi kom hem, duktisen vår!

Promenaden hem gick hur bra som helst. Vi turades om att springa före och gömma oss längs stigen och sen letade de andra två. Det tyckte Humlan var jätteroligt och varje gång hon hittat någon av oss skulle hon gömma sig på exakt samma ställe, haha, barn alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar