lördag 22 april 2017

Sista gången på barnforskningen

Nu är Rubens år som forskningsbebis över. Ja, han kommer att vara med i studien ända till han fyller 6 år, men fram tills dess ska vi inte på fler besök.
I onsdags var vi då där på besök, jag och barnen. Noomi var väldigt uppstoferad, i ny klänning, strumpbyxor och kappa, dagen till ära. Hon hade till och med lackskorna med sig i en påse under vagnen.


På barnforskningen finns det ett väntrum fyllt till bredden med spännande leksaker och ett bord med en tågbana på. Båda barnen tycker att det är jätteroligt att vara där. Ruben blev dock inte fullt lika glad när vi skulle gå in i undersökningsrummet, trots att det kryllar av underhållning även där. Nej, det var helt enkelt inte Rubens dag och han var ledsen mest hela tiden stackarn.


Det visade sig att den här känslan av att Ruben är så himla tung att bära inte bara var inbillning. 11.8 kg väger vår lille bastanta kille. Michael tyckte först att det stod 17,någonting, på vågen, men tack och lov såg han fel.
Så nästan 12 kg fördelat på 74 centimeter.

När alla moment på forskningen var avklarade och vi gick tillbaka mot bilen, såg Noomi ankdammen utanför sjukhuset och ville gärna gå och titta.


Ruben var rätt tagen efter besöket och somnade i bilen nästan direkt, lillgubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar