onsdag 12 april 2017

Det blev en hemmadag!

Känslan när man kliver in på förskolan med båda barnen och ser de fruktade orden på anslagstavlan i kapprummet; "Det går magsjuka".
Vi var ute igen på två röda! Det blev hemmamysdag för hela slanten.

Så här gosigt hade vi det imorse, två pyjamasbarn i Noomis säng.




Vi har stökat på här hemma hela dagen. Tvättat några maskiner, hängt upp och sorterat i tvättstugan - uppskattad aktivitet av Ruben. Svårt bara att lyckas peta in smutstvätten i  maskinen när han har hela sin överkropp inuti den...

Noomi har lekt mycket med sina små porslinshönor och tuppar, men också varit delaktig i tårttillverkning och slicka-skålen-uppdrag.

Efter lunch när det äntligen hade slutat snöa (!) lyckades jag övertala Noomi att gå ut en stund. Väl ute var hon jättenöjd, vi gick hela "Lilla rundan", den runt trollebron. Noomi cyklade förstås. Vissa extra stora vattenpölar sisådär 10 gånger om.


Ruben hade det skönt i vagnen, ombonat och gott i åkpåsen. Alltså, jag vill inte vara en sån där väderbesatt typ, men nu känner jag mig lite uppgiven på den uteblivna våren. Det är så in i norden kallt hela tiden och inte smälter det så mycket snö då inte.... Dessutom kommer det mer lite nu och då. Som ni ser på bilden så låg det snö i träden idag.
Jaja, frisk luft och glada barn är väl gott nog!


Efter cykelpromenaden gick vi in igen och fortsatte förberedelserna inför Rubens lilla kalas som vi hade ikväll. Men mer om det i ett eget inlägg!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar