torsdag 22 december 2016

Jullov hos mormor och morfar

Vår stora tjej alltså! Igår gick Noomi sista dagen på förskolan inför det stundande jullovet, och redan samma eftermiddag tog hon tåget till mormor och morfar. Egentligen skulle jag ha åkt ned med henne på tåget, men nu föll det sig så passande att min kompis Linnea var här och hälsade på tisdag till onsdag, och då kunde hon ta med Noomi på tåget tillbaka till Kramfors. 

Så nu är Noomi på jullovsvistelse hos mormor och morfar helt själv i 3 dagar. De kommer upp till oss tillsammans på julafton. Humlan har såklart livets glada dagar. Vi pratade med henne i telefon idag och fick en fullständig redogörelse för vad de hade haft för sig, allt från att hjälpt mormor att baka saffransbiscotti, till att plocka sockerbitar med sockertången hos Åsa, ja det var tydligen Tomten själv som hade lagt ut sockerbitarna!

Noomi och morfar, radarparet. 


Och här bakar Noomi med mormor. 


Och här hemma då? Jo här är det ovanligt tyst och stilla utan vår Humla. Det är skönt att få vara ifrån varandra ibland och längta lite.

Ruben och jag sov till klockan 07 imorse, och redan en timme senare satt vi i bilen på väg mot Ica maxi för att göra bort julhandlingen. Vi hann även med lite kompletteringshandling på Willys och några ärenden på Avion innan vi svängde in på gården hemma 3 timmar senare. Då passade jag på att ta en promenad med vagnen i solskenet och Ruben fick ta igen en försenad förmiddagsvila.

Imorgon ska vi bara vara hemma och pyssla, laga lite mat inför lördag och städa övervåningen. Nedervåningen hann vi med efter middagen idag, så bara halva huset kvar nu. Heja heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar