onsdag 7 december 2016

Rutiner för Rubiner

Nu har det gått drygt 8 dygn sen jag slutade amma och det går så himla bra!! Ruben finner sig helt och hållet i att bara äta vanlig mat, nattningarna funkar bra utan bröstet och han har sen i början av helgen sovit mycket bättre. Två nätter i följd har Ruben sovit precis hela natten, och är det något man har lärt sig av att ha barn så är det att inte ropa hej, men det är så fantastiskt skönt att det funkar så bra nu. Jag är otroligt glad att jag beslutade mig för att sluta vara personlig napp på natten.

Inte nog med att nätterna är så bra, som en ren bonus har Ruben börjat sova mycket mer och längre på dagarna också. 2-3 timmar i sträck är ingen ovanlighet. Han sover 3 pass per dag, den sista gången ofta lite kortare.

Samtidigt som vi avslutat amningen har vi målmedvetet introducerat en snutte till Ruben. En elefantsnuttis som prydde blöjtårtan vi fick på babyshowern. Han tycker mycket om den och har den varje gång han sover eller ska somna. Mysigt! Noomi har ju nyligen på egen hand fasat ut både Nine och snutte, men hon tycker att det är mysigt att lillebror har en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar