måndag 17 februari 2014

Helgen med Björn och Vide

Vi har haft en så mysig långhelg! Björn och Vide kom på torsdagkväll och stannade till igår kväll. Vi hann med en massa saker men också att bara umgås.
I fredags - alla hjärtans dag ♡♡♡ - gick vi på Universeum. Det blev en heldag med alltifrån exotiska fåglar i regnskogen till rymdutställning och en massa experiment om hjärnan. För oss ormrädda fanns många möjligheter att träna för reptiler fanns det gott om!
Noomi satt i vagnen men fick se många spännande djur och vackra fiskar. Just de färgglada fiskarna tyckte hon särskilt mycket om. Efter energipåfyllning med lunch i restaurangen avverkade vi de sista utställningarna för att sedan åka in till stan och fixa några ärenden. Det var ju som sagt alla hjärtans dag♡.
Inget Göteborgsbesök är komplett utan ett besök i Haga bland de fina gamla husen. Självklart fikade vi också en Hagabulle. Den är extremt stor, typ en halv vetedeg minst, och man är mätt nästan hela helgen.
Väl hemma kom Michael från jobbet och Jonas kom också för en allahjärtansdagmiddag! Vi åt ostron, ett berg av färska räkor och tiramisu till dessert, mums!!

Lördagen tillbringade vi nete i spa till att börja med. Morbror Björn älskar att bada, precis som Noomi, och ville aldrig komma upp ur poolen. På eftermiddagen åkte vi och hälsade på Jonas och fick gott fika och sen även middag. Tyvärr jobbade Michael hela helgen så han kunde inte vara med. Men som tur var hann han hem till Mellomyset vi fixat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar