tisdag 18 februari 2014

Ettårskontroll

Idag kuskade vi iväg i ösregnet  till Sjöportens BVC. Det var dags för Ettårskontroll och vaccination. Allt var som vanligt bra med Humlis och hon följer sina kurvor perfekt. Men jag som kånkar henne på höften ganska mycket på dagarna trodde hon vägde minst 11-12 kg...

Vikt: 10 530 g
Längd: 75,5 cm

Till sist var det så dags för sprutorna. En i varje lår. Noomi var så glatt ovetandes om vad som väntade när Sandra, vår bvc-sköterska,  gick ut för att hämta vaccinet. Kröp ner på golvet och utforskade leksakslådan, tittade och pekade på de fina djuren på väggen.
Humlis blev såklart lite ledsen av sticken, men det gick snabbt över. Sandra blåste såpbubblor som var fina att se på och snart var det onda glömt.

Efter bvc-besöket var klart skyndade vi hem och bytte till träningskläder. Tisdag betyder mamma-baby-gympa! Vi var fyra mammor och fyra småttingar idag och fick en rejäl genomkörare av mage, rumpa och lår. Bebisarna hade jätteroligt där på golvet, lånade varandras leksaker (alltid roligare med någon annans) och kröp runt och hejade på oss där vi kämpade med armhävningar och plankor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar