fredag 21 februari 2014

Familjefredag

Michael var ledig från jobbet idag, riktig lördagskänsla trots att det bara var fredag men en himla mysig dag hursomhelst.
Vi sov i omgångar imorse, och vid tiotiden var vi ganska utsövda och synkade alla tre. Jag tog mig en joggingtur, utan Humla och vagn vilket kändes lite ovant, och mina små hjärtan var hemma och lagade lunch. Noomi åt stekt makrill med potatis och äggsås med GOD aptit.
Efter lunch gick vi ner och badade, grannen Hanna var också där med sin lille Joel som är tre månader gammal. Efter en god stunds badande blev Humlan trött, vi skyndade oss upp och gjorde oss redo för en stadstur.
Första stoppet blev en pralin på stående fot i Haga, detta för att orka med promenaden i VÅRSOLEN upp till Landala torg. Där ligger Hadis sax där Michael fick bli av med lite man. Noomi sov så gott i vagnen men vaknade lagom tills vi var inne på caféet. Där satt vi en bra stund och njöt av gott fika. Noomi åt mellanmål och några mandelflarn från min croissant. Hon var dock inte vid lika gott mod när vi promenerade avenyn ner. Nä, då vrålade hon i högan sky. Det blev bättre en stund när vi vände sittdelen på vagnen framåt, men slutade ändå med att vi fick bära henne (i åkpåsen, hon hade lite dåligt med kläder på sig) sista biten till bussen. Puh! Men så är det ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar