söndag 6 november 2016

Att få sova ikapp lite...

Det kunde visst bli sämre med Rubens sömn... håhåjaja, de senaste två nätterna har verkligen inte varit roliga. Men nu tror mormor att hon ställt diagnos på Rubens dåliga sömn, lätt feber och extra gnällighet sista dagarna - tänder på G! Vi får se om hon har rätt, det kanske dyker upp ett litet risgryn närmsta dagarna.
En sån himla tur trots allt att det här med kassa nätter inträffade under en helg. På morgnarna har Ruben fått komma in till mormor, morfar och Noomi och blivit fint omhändertagen. Ruben har ju börjat äta gröt till frukost, så nu kan vi faktiskt vara åtskilda några timmar, Lillen och jag. Och vad jag sov sen, till klockan 11 igår och till klockan 10 idag. Går inte att beskriva i ord hur skönt och välbehövligt det var att ta ikapp några timmars sömn. Extra lyxigt att få kliva upp till ett uppdukat frukostbord á la hotellfrukost. Noomi och mormor hade varit och handlat godsaker och dukat upp så fint, både igår och idag.

Det har varit härliga dagar annars i helgen, vi har tagit det lugnt och inte haft så mycket planer. Och dagarna tenderar ju att fyllas ändå, och så även dessa. Vi har promenerat, hälsat på gammelfarmor, gjort världens största laddning granola, rensat en av mamma och pappas alkover, tagit en springtur, ja helgbestyr helt enkelt. Vi avslutade helgen med guldkant, hemmagjord Budapestrulle till kvälksfikat och senaste avsnittet av Midnattssol som vi följer.

3 kommentarer:

  1. Åh! Jag sitter och äter goda granolan till frukost nu! :) Jag har också börjat se Midnattsol! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillade den Vide, den blev god faktiskt, extra allt liksom!
      Ikväll ska vi se Tjockare än vatten, också en bra serie:) Kram!

      Radera
    2. Kul att du gillade den Vide, den blev god faktiskt, extra allt liksom!
      Ikväll ska vi se Tjockare än vatten, också en bra serie:) Kram!

      Radera