fredag 28 oktober 2016

Sovmorgon och fredag!

Det har varit lite tyst här i bloggen på sistone, en stor orsak till det är att den här stackars mamman har varit lite trött de sista veckorna... Ruben, älskade lille gosgubben, har gått från att sova näst intill hela nätter, till att vakna ungefär en gång i timmen. Han har fått världens största snuttbehov, och eftersom Ruben är en kräsen kille tar han inte vanlig napp, utan vill ha sin stora favorit - mamma! Det är inte klokt vad slitsamt det är att sova så ryckigt som jag har gjort de sista veckorna, blä verkligen.

Idag har vi fredag och mina kära små skatter överraskade mig med en bra natt och en härlig sovmorgon! Så efterlängtat och välbehövligt. Ruben åt vid 3.30, och nästa gång jag slog upp ögonen var klockan 8 när Noomi var kissnödig. En bra start på helgen med andra ord.

Dagen har gått i ett, vi har varit och helghandlat och styrt runt rymdskeppet till kundvagn, gudars vilket träningspass!
Vi har också vikt veckans skörd av tvätt, fortsatt gårdagens påbörjade veckostädning, bakat och haft hemnafix helt enkelt. Då var det ett skönt avbrott att komma ut på en promenad i skogen sen. Stressigt och jobbigt innan vi kom ut bara,  Ruben var supertrött och gallskrek i sin overall och Noomi var sådär frustrerande jättelångsam, kunde inte klä på sig ytterkläderna själv osv. Men sen var det härligt att vara ute, fick stänga öronen lite för Noomis gnällmaraton bara :) Vi plockade olika sorters ris som vi band en krans av när vi kom hem. Nu hänger ett grönt hjärta på dörren och välkomnar mormor och morfar som kommer imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar