måndag 17 oktober 2016

Barbiekyrkan

Förra veckan besökte vi Liten och stor, (öppna förskolan) i Röbäcks kyrka, för första gången. Noomi var helnöjd! Där fanns nämligen ett mindre kostymförråd, en hel rad med utklädningskläder hängde vid en hatthylla i ett av lekrummen. Flera av dem var fullfjädrade prinsessklänningar till Humlans stora glädje! Dessutom en hel låda full med barbiedockor - ni kan ju föreställa er hur spännande det var för en liten Humla som inte har så mycket sånt hemma...

Häromdagen sa Noomi att hon ville åka till Barbiekyrkan, ja hon menade alltså Liten och stor i Röbäck, så jag hade en helnöjd tjej här imorse när jag berättade att vi skulle dit idag.
Det första Noomi gjorde när vi kom dit, var att ta på sig en prinsessklänning. Den lilla kungligheten lekte sen hela förmiddagen och hade jätteroligt. Var med på sångstund i kyrksalen, gjorde sockermålning och fikade. Lillprins Ruben satt i bebishörnan och interagerade en stund med några jämnsmå kottar, sen drog han sig tillbaka till bärselen där han sov förmiddagslur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar