söndag 16 oktober 2016

En härlig helg med vänner på besök

Ruben och jag ligger i soffan i vardagsrummet och myser, ja, nu har han faktiskt somnat här bredvid mig! Michael har åkt till Sollefteå för att jobba och Noomi somnade redan halv sju, hon var trött efter helgen. Vi har haft jättetrevliga dagar med våra vänner Tobbe och Nina och deras lilla Amanda som har varit här på besök. 

De kom på fredag eftermiddag och vi tog en fika ute i vårt fina lilla hus. En morotskaka hade blivit bakad på förmiddagen och var redo att avnjutas. 
Efter fikat tog vi en promenad innan det var dags att börja med middagen, stora rundan runt byn gick vi i en liten barnvagnsparad.

Vi åt tre goda rätter till middag och det flöt på väldigt bra med läggning av barn efter förrätten. Det var jätteskönt att få sitta och njuta av maten bara vi vuxna, även om Ruben höll sig vaken till och från under kvällen.

På lördagen gjorde vi en utflykt till Kont där vi grillade korv och drack varm choklad med vispgrädde. 

Två söta bebisar satt nedbäddade i vagnarna;


När vi kom hem igen tog Nina och jag en bonuspromenad med de två minsta som sov gott i sina vagnar. Sen var det dags för mammabastu, väldigt skönt efter flera timmar ute i höstkanten. Därefter var det skiftbyte i köket och Michael och Tobbe tog över bastun.
Även igår åt vi god mat, Michael stod ute i mörkret och grillade entrecote som vi åt med västerbottenpotatis till, mumsigt värre!


Det var en glimt från vår helg. Nu väntar en ny vecka, jag och barnen åker till Kramfors på tisdag och hänger med mormor och morfar medan Michael jobbar borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar