fredag 9 september 2016

London calling!

NU är vi i London, vår favvostad! Av det vi upplevt hittills har vi konstaterat att det fortfarande är sommar här. En fin kväll med ljummen vind, ja vi kunde sitta ute och äta till och med!
Resan idag gick väldigt smidigt. Vi flög från Umeå vid lunchtid och gjorde ett snabbt byte på Arlanda till nästa plan.

Men en flygplatsselfie hann vi med:)




Ruben var nöjd och glad, sov även en hel del, vilket alltid är skönt. Att ta sig från Heatrow in till London sen gick också ovanligt snabbt. Det brukar alltid vara så mycket folk där, långa köer till passkontrollen och så, men idag kändes det väldigt tomt. Med snabbtåget Heatrow express tar man sig till Paddington station på endast 15 minuter, och därifrån tog vi en taxi till hotellet.

Det har varit varmt och svettigt idag på flygplatserna och flygen och dessutom blir man rätt varm av att bära Ruben i sele.  Därför var det en efterlängtad dusch på hotellet när vi kom fram. Vårt hotell, som passande nog heter Rubens at the palace, ligger som namnet avslöjar granne  med Buckingham palace. Det verkar vara ett fint ställe och hittills känner vi oss väldigt nöjda med rummet och så. En stor, härlig säng och mjuka sköna morgonrockar att tassa runt i efter duschen. Mmm, semester....

Vi gick ut och åt middag ikväll på ett ställe här i närheten. Wagamama, supergod asiatisk mat. Edamamebönor, Pad thai, pankopanerad stekt banan med kolaglass... Ja nu är vi mätta! Ruben sov i vagnen när vi åt, det hade vi knappt vågat hoppas på, vilken lycka! 



Imorgon väntar engelsk frukost här nere i matsalen. Det verkar ska bli regn imorgon, så vi planerar för inomhusaktiviteter!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar