söndag 11 september 2016

Jul på Libertys och glada fötter

Ännu en fullspäckad dag i London till ända. Vad roligt det hade varit att haft en stegräknare på sig, för oj vad vi går. Idag har vi inte åkt tunnelbana alls utan promenerat överallt. Mina fötter är gladare nu sen jag köpte ett par supersköna Nikes. Har gått som på moln sen jag tog på dem!


Ruben har haft en lite småjobbig dag. Sovit alldeles för lite och jättekorta pass hela dagen. När vi kom hem till hotellet var han helt ifrån sig och bara skrek. Stackars liten... Han lugnade sig som tur var efter en stunds lugn och ro på rummet. På väg till middagen sen somnade han i vagnen och idag testade vi att sätta på Ruben hörselkåporna vi tagit med för att avskärma honom lite från alla ljud. De funkade bra, han sov sig igenom hela middagen på en ganska högljudd restaurang och vaknade först när vi nästan var hemma igen.


Vad har vi mer gjort idag då?
Jo, promenerat genom den mysiga St James's park och sett svanar, ankor och ekorrar.





Vi har tittat på en utställning på ett museum som heter Wellcome collection. Ett medicinhistoriskt museeum med en tillfällig utställning som heter State of mind.

Sen har vi ätit Burritos till lunch. Tittat i affärer, hittat mig ett par nya, gåvänliga skor, och kanske bäst av allt; julavdelningen på det anrika varuhuset Libertys. Det var full jul på våning 4 och vi har aldrig skådat så mycket vackert julpynt. Vi köpte varsitt julgranshänge till barnen, men oj så svårt det var att välja.




På eftermiddagen träffade vi Emilia, en vän till familjen som jag inte träffat på många år. Jag satt barnvakt åt henne (och hennes storasyster) när hon var 1,5 år. Nu jobbar hon själv som au pair här i London och då var det jätteroligt att vi kunde ses!



Nu ska vi sova och ladda för shoppingdag imorgon!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar