onsdag 14 september 2016

Lillprins Ruben 5 månader gammal

Jag tror att Ruben växte en massa i London, när vi kom hem igår kändes han plötsligt så STOR!
Ingen liten spädis längre, utan en rejäl, fin liten kille. Och glad! Mycket gladare har han blivit sista veckorna. Kanske var det så att det här att fylla 5 månader (som Ruben gjorde igår) gjorde att han ville visa några nya talanger för oss... Idag har Ruben nämligen suttit i babyskyddet under hela handlingen på Maxi, typ 40 minuter, och varit glad. Favoritskallran i högsta hugg och inte förrän vid kassan började han knorra lite. Ruben har också dagen till ära sovit 2,5 av dagens 4 bilresor. En vågar ju inte ropa hej, men åååå så skönt det var idag att få köra utan bakgrundsvrål.
Sen har vi också märkt att Lillebror är betydligt mer nöjd att sitta i matstolen i köket en längre stund. För några veckor sedan gick det bara några minuter, så stort framsteg även på den fronten. Till och med babygymmet accepteras av vår kräsne lille vän nu!

Ruben har verkligen visat upp sitt ybersociala jag i London. Han älskar när någon tar kontakt och pratar med honom. Höjdpunkten var när vi sista eftermiddagen bar honom framåtvänd i selen, då såg han högtidlig ut kan jag säga. Ruben har ju inte direkt varit någon vagnfantast här i sommar, och så även i London. Men sista kvällen var vi så trötta i våra ryggar att vi verkligen inte orkade gå ett steg till med honom i selen. Då satte vi honom framåtvänd i vagnen för första gången. Brukar rekommenderas från ett års ålder annars har jag för mig, så nu har vi väl intrycksförgiftat vår stackars pojke. MEN, Ruben har aldrig varit så tillfreds som då, halvlåg där i vagnen och spanade fascinerat på allt runtomkring. Till slut somnade han efter att ihärdigt hållit sig vaken i 30 minuter.

Grattis på 5-månadersdagen älskade lilla Ruben!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar