lördag 17 september 2016

Att få besök av vänner och att få gunga för första gången

Det var en trött Humlis som gick till sängs nu på kvällen. Vi har haft besök av goda Sollefteåvänner sen igår och de har en  flicka som heter Meja, en liten kompis som är ett år yngre än Noomi.
Tjejerna har lekt och lekt, mestadels har det gått hur bra som helst. Noomi har varit väldigt givmild med att låna ut grejer, låtit Meja ha den finaste dockvagnen osv. Idag var dock båda töserna rätt trötta, Humlis är dessutom rätt förkyld och misstänkt febervarm, så en del duster har det varit.

Vi har haft ett himla mysigt dygn tillsammans med vännerna. Åt supersmarrig middag igår, en rostbiff som slow-cookat sig i ugnen heela dagen, rödbetor med fetaost, klyftisar och som kronan på verket ett gott Amarone.
Alla tre barnen somnade duktigt i anständig tid så vi föräldrar fick några timmar vuxentid. Michael och Anders bastade och jag och Louise hade nostalgifilmkväll och såg Sex and the City-filmen.

Idag har det varit en fantastiskt vacker höstdag. Vi har promenerat stora rundan, fikat ute i solen, barnen har lekt i sandlådan och gungat och Michael och Anders satte upp en av hängrännorna på lilla huset. 


Ruben har också gungat idag, för första gången! Han var som en liten go varmkorv i storasysters gamla fleeseoverall och mössa. Vi tror att han gillade att gunga för han såg väldigt nöjd ut där han satt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar