lördag 18 juni 2016

Göteborgsvännerna på besök förra helgen

Förra helgen var det fullt ös här i Strömbäck, då hade vi besök av våra vänner från Göteborg. De har två flickor, Emilia och Amanda, som är 5 respektive 2,5 år. Ni kan ju gissa vilken liten tjejliga de var hela helgen. Lekte från morgon till kväll verkligen och hade så roligt!

Det kom till oss på fredag eftermiddag, hitflugna med SAS vars piloter gick ut i strejk sen samma kväll....

På lördagen åkte vi in till Umeå och visade stan och promenerade längs den nya strandpromenaden. Vi åt lunch på café station, vårt favoritställe. 

På söndagen gjorde vi en utflykt till Kont och grillade korv till lunch. Vi hade inte varit där sen i februari när snön och isen låg, så roligt att få se det i sommarskrud också. 



Småflickorna i sina solhattar, de hittade en grop med vatten i klippan och började genast "koka soppa".


Bilder i en salig blandning, här nedan från strandpromenaden vid Ume älv.

Det här konstverket fungerar finfint som klätterställning också!


Så här fint var det på Kont i lördags; 


Tjejerna höll i gång på dagarna, men när lugnet infann sig vid sjutiden och de små raringarna somnat, kunde vi vuxna äta efterrätt i godan ro och sitta och prata över ett glas vin (inte lätt att få en syl i vädret alltid när ungarna är vakna). 


Vi hade mysiga dagar med våra vänner som blev en riktig långhelg tack vare strejken. Nästan ett och ett halvt dygn senare än tänkt kunde de åka hem, men det finns helt klart sämre ställen att vara strandsatta på än i Strömbäck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar