fredag 24 juli 2015

Utflykt till Övik igår

Dagarna går här ute i stugan i Bredviken. Vi har det hur bra som helst. Noomi njuter i fulla drag av att ha mormor och Noffaj nära, läser böcker, drar dockvagnen och leker med nya plaskpoolen. Michael och jag jobbar med aktiv vila. Det var välbehövligt med semester och jag känner mig konstant hungrig på mat och sömn - något vi är mycket bortskämda med här.
Precis som första delen av sommaren är det inte riktigt strandpressarväder. Men perfekt för utflykter.
Igår åkte vi till Örnsköldsvik och gjorde stan. Fyndade lite på Åhléns slutrea (det går åt mycket småtrosor nu när vi pottränar) och investerade i en babyvakt. Bra att ha här i stugan när Humlan somnar i sin säng i ett av gästhusen.
Efter stadsturen promenerade vi hem till moster Emma som fyllde år. Dessutom hade mamma och pappa bröllopsdag igår, så det firade vi också.
Vi lagade mat tillsammans, Italiensk fiskgryta med aioli och vitlöksbröd. Till efterrätt blev det en smaskig glassbuffé.
Innan maten gick vi med Noomi till den stora, fina lekparken som ligger mitt i Övik. Skönt att få leka av sig ordentligt efter att ha tittat i affärer i flera timmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar