söndag 12 juli 2015

Finfin helg med semesterfeeling

I helgen har vi haft besök av goda vännerna Jessica och Lars. Jessica och jag känner varandra sen gymnasiet, och även om vi inte längre ses så ofta, håller vi regelbundet kontakt. De har gjort en liten Sverigeturné och i fredags nådde de Göteborg som visade upp sig från sin bästa sida med sol och värme.

På fredagen hann vi ta en promenad här längs älven och ta en fika på konditori Snövit, favvohaket.
Till middag gjorde vi en smarrig grillbuffé och äntligen tillät vädret ett glas bubbel på balkongen innan!

På lördagen tog vi en båttur på älven in till stan för att sen gå till trädgårdsföreningen. Alla hundratals rosensorter blommar nu och det var otroligt praktfullt, en lång stund strosade vi runt och tittade och doftade. Vi åt lunch på rosencaféet intill den stora rosenlunden. Noomi avslutade sin lunch med en kula glass, tur som jag hade var hon generös med att bjuda mig på flera skedar.

Även på lördagkvällen var det skönt på balkongen och vi satt där efter middagen och pratade till sent. Det är mysigt nu när det blir lite mörkt och man får tända lite ljus på balkongen.

Man kan säga att helgen har gått i sångens tecken, för oj vad det har sjungits. Humlis och Jessica har stått för den biten och sångboken har legat framme konstant. De är riktiga sångfåglar båda två:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar