torsdag 9 juli 2015

Bästa grannarna!!

Igår blev Noomi och jag utbjudna på middagspicknick. Våra fantastiska grannar Andreas och Katri hade ordnat en sån fin utflykt för oss. Tyvärr jobbade Michael, så han missade kalaset den stackaren...

Vi gick bort till Sörhallsberget här i Sannegårdshamnen, till en plats med bänkar och bord där man har perfekt koll över Danmarksfärjorna.
Där dukades det upp en helt otrolig middag! De hade med sin lilla elgrill och vi njöt av gott grillat kött och korv, majskolvar, matpaj, sallader och allehanda såser och tillbehör. Till det var det en stort sortiment av dryck och ja, lyxigt var ju bara förnamnet! Det finns liksom inget som går upp mot det att få bli bjuden på mat en vardagmiddag. Och som igår, i utflyktsform, ja då är livet på topp!

Till och med små portionsefterrätter hade de ordnat! Vi satt länge och åt och pratade. Trots en regnig start på dagen blev det en fin kväll. Andreas och Noomi blåste såpbubblor och Humlan fick även tillfälle att dansa en stund till musiken från den portabla högtalaren.

En jättemysig kväll var det och ett välbehövligt avbrott i ekorrhjulet.

1 kommentar: