tisdag 17 juni 2014

Shoppingutflykt till Ullared!

Nu när vi bor i Göteborg är det helt plötsligt väldigt nästgårds att åka till Ullared och Gekås. Jag hade ju fram tills igår aldrig varit där, men blivit himla nyfiken ändå på fenomenet. Vi hade bokat farmor Marianne som barnvakt åt Humlan, kändes taskigt att dra omkring på en ettåring där... Men, farmor var standbye på att åka till Orust och vakta syskonen till Noomis nya kusin som skulle födas, givetvis blev det på måndag kväll. Så, ingen barnpassning, men väl en trevlig familjeutflykt istället.
Humlan var som vanlig helt fantastiskt tålmodig! Hon satt växelvis i kundvagnen och sin egen vagn, åt majskrokar, tittade på folk och var mestadels så NÖJD!
När vi åt lunch fick hon barnportion köttbullar med potatis som hon åt med god aptit.
Riktig fest var det sen när hon fick en liten bulle till eftermiddagsfikat. Satt högtidligt på en riktig stol (ibland vill hon inte sitta i barnstol) och njöt av varm kanelbulle och mjölk.
Fyndade gjorde vi såklart! Kundvagnen fylldes sakta men säkert med allt vi skrivit upp på listan plus några spontanare. Bästa köpen var en julklapp till Noomi, en röd Micki trädockvagn, med bra pris. Det fanns mycket snygga lampor och äntligen hittade vi sänglampor som vi letat efter så länge. En del annat smått och gott fyllde också kassarna liksom några klipp på MQ-outlet som låg precis bredvid Gekås.

När vi kommit hem och ätit middag gick vi sen en lång kvällsprommis med lång gungpaus.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar