tisdag 3 juni 2014

Hemresan

Vi är tillbaka i Göteborg nu efter en lång resa på 11 timmar. Det hade uppstått banarbete söder om Sundsvall, så tåget fick åka en lång omväg vilket resulterade i försening på 3,5 timme. Låter helt fruktansvärt att råka ut för detta när man reser med en ettåring, men det var INGA problem alls. Vi hade en trevlig resa från start till mål.
På första tåget som tog majoriteten av tiden fick vi sitta i en nästan tom vagn. Vi hade som en egen avdelning med flera säten, massa golvutrymme där vi även kunde ha vagnen uppfälld och stor bra toalett med skötbord. Noomi kunde gå omkring på golvet och roade sig väldigt bra. Efter Sundsvall somnade hon i sin vagn och sov sen i 2,5 TIMME!! Jag trodde inte det var sant för Humlan sover inte så värst långa pass längre. Men - det var det. Jag kunde sitta och njuta av gratisfika och påbörjade en stickning. Nej, det gick ingen nöd på oss.

Etapp två gick fint den med, Noomi socialiserade med bordsgrannen och i Herrljunga somnade hon återigen i vagnen. Hur som helst, en viss lättnad var det ändå att kliva av i ett varmt Göteborg. Michael mötte oss på stationen och hade middagen redo där hemma.

En bild på den duktigaste och mest tålmodiga av alla tågresenärer:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar