onsdag 29 mars 2017

Bäbis tittut och urvuxen cykel...

Storflickan på väg till förskolan.


Onsdag betyder hemmadag för mig och det har varit fullt upp med trevligheter hela dagen. Efter förskolelämningen kom min kompis Therese och hennes lille Oscar till oss för second breakfast, lek och promenad. Oscar är knappt en månad  yngre än Ruben, roligt med en jämnårig bebiskompis. Therese har två äldre barn som går på Noomis förskola och till hösten blir också Ruben och Oscar dagiskompisar. Jo, för nu har vi fått besked att Ruben fått plats i augusti. Så skönt att veta att det är i hamn. Det är lång kö till Stöcke förskola, och även om de har syskonförtur så är det ju inte helt garanterat... Check på den alltså!

Ruben lekte tittut idag, gång på gång, han tyckte det var sååå roligt:)



Dagen i övrigt har bjudit på en stunds utelek efter förskolan. Noomi invigde cykelsäsongen och tog fram sin trehjuling. Jag har känt mig lite som Lottas pappa (i Lotta på Bråkmakargatan) och tänkt att hon nog kan ha trehjuling en sommar till. Men nej, den är alldeles för liten, och hjälmen ska vi inte tala om... Flera gånger fastnade hon med knäna i styret och blev jätteledsen stackarn. Lite cyklat blev det trots allt och sen roade vi oss med att hacka bort is och snö från tomten. Hjälpa våren på traven lite så att säga.


Idag har vi varit i Tegskyrkan på middag. Gott och trevligt som alltid. Noomi och Ella sprang runt och lekte och hade roligt.
Direkt när vi kom hem sen gick jag iväg på stickcafé här i byn. Kvällens projekt blev ett litet korsstygnsbroderi i form av en kyckling på Noomis jeans. Hoppas hon kommer att gilla det!

Här är en bild från gårdagens bad, Ruben sitter stadigt och bra i sin badstol.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar